dijous, 26 de febrer del 2009

Imagina la teva escola

Desde l'ajuntament del municipi de Sils volen remodelar una plaça convertint-la en un espai destinat als infants. Com a conseqüència d'això han iniciat diferents accions de participació ciutadana prou interessants. Per exemple, el dia 13 de febrer van convidar a tots els nens d'entre 4 i 8 anys i els hi van explicar contes sobre els elements més significatius d'una plaça i els van animar a dibuixar la plaça dels seus somnis.

No us sembla això una manera fantàstica de recollir els sentiments dels nens, que són els que faran ús de la plaça? Us sembla que es podria fer alguna cosa similar (més destinada als pares) de cara a la nova escola que es preveu fer?

Si ho trobeu interessant podeu consultar el programa d'activitats de l'ajuntament de Sils a www.sils.cat a l'enllaç IMAGINA LA TEVA PLAÇA que trobareu a l'apartat Destacats.

2 comentaris:

  1. Hem sembla molt bona idea, seria possible tenir una còpia del projecte de l'escola nova a l'escola actual i així poder-ho consulta sense problema i poder fer els comentaris pertinents?

    ResponElimina
  2. Ho trobo molt interessant el que fan a Sils, si que els pares podríem aportar alguna idea, de cares a la construcció de l'escola bressol nova, tothom ha de poder opinar sense ofendre a ningú, de tota manera les que treballen amb les nostres fills són les mestres, per tant elles saben millor que molts de nosltres què pot i què no anar més bé. Donar idees no pot perjudicar a ningú al contari.

    ResponElimina