dimarts, 7 d’abril de 2009

El poder de la música...

Diuen que un nen de menys d'un any pot aprendre a escoltar música. Podeu posar-li una música lenta i ballar amb ell. Llavors li podeu posar música amb un ritme ràpid i podreu saltar al mateix compàs amb el nen.

La música combinada amb la lletra pot contribuir amb gran mesura al desenvolupament del llenguatge del nen. També podem utilitzar els cd's a casa i al cotxe per divertir-nos mentre estimulem la seva memòria.

Moltes vegades utilitzem el recurs de les cançons per passar una bona estona, però ja recordeu sempre tota la lletra? Us adjunto us quants enllaços on hi podeu localitzar les lletres d'aquestes cançons de tota la vida:
http://blocs.tinet.cat/blog/canconer-infantil
http://www.iesronda.org/professor/mtarrago/canconer/canconer.htm
http://www.edu365.cat/infantil/musica/index.htm

També podeu trobar algunes cançons al Youtube:
Sol solet

I altres cançons i entreteniments al Youtube:
Susanita tiene un raton
El rey león
Pocoyo

A partir d'aquests enllaços anteriors en podreu trobar d'altres. Si trobeu algun altre enllaç el podeu compartir com a comentari.

2 comentaris:

  1. Quina passada, hi ha moltíssimes cançons,algunes ni les coneixia, gràcies per posar els enllaços, per cert en algun lloc es poden escoltar?
    Fins avait.

    ResponElimina
  2. Els dos primers enllaços només hi ha les lletres, però en el tercer (edu365) a l'apartat del Cibercançoner, una vegada l'has obert, a baix a la dreta hi ha un enllaç que posa MIDIS. Això et descarrega un fitxer comprimit amb zip que una vegada descomprimit hi ha les cançons preparades per grabar en un cd.

    Sense que serveixi de precedent ni de costum, si teniu l'eMule instal·lat i cerques per "cançons infantils" i "cançoner infantil" en podreu trobar algunes.

    ResponElimina