divendres, 3 de juliol del 2009

L'ajuntament opina II (Fèlix Castañé, regidor d'urbanisme)

En el Ple celebrat el dia 28 de maig, es va fer l’adjudicació de l’obra de la nova escola bressol.

L’empresa guanyadora del concurs va ser ESTUDIS I PROJECTES LA VALL, SL, amb una puntuació de 38,70 punts, per davant de GURITMIA CONSTRUCCIÓ, SA (37,46 punts), i CONSTRUCCIONS J. PALLAS, SL (35,76 punts), en el concurs per aquesta obra es van presentar un total de 12 empreses.

La previsió de durada de l’obra és d’uns 10 mesos a partir de la fonamentació, per tant, podríem dir que disposarem d’aquestes instal·lacions el juny del 2010.

La setmana del 15 de juny ja es van començar a fer els primers treballs, s’ha fet el replanteig de l’obra (marcar els nivells), es poden veure diverses estaques plantades en el terreny de la futura escola bressol, i seguidament es començarà el moviment de terres (rebaix del solar), i la preparació pels fonaments.

Creiem que tots plegats podem estar molt satisfets, ja que estem parlant d’una obra molt important pel nostre municipi. S’ha aconseguit que aquest projecte fos una realitat en un període de temps molt curt, cal recordar que estem parlant d’una obra que té un pressupost d’uns 700.000 €, i amb el període de dos anys s’ha redactat un projecte i s’ha buscat el finançament (subvenció pla d’obres i serveis, departament d’ensenyament i Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols).

Esperem poder estrenar i gaudir ben aviat d’aquesta nova instal·lació.

Fèlix Castañé (Regidor d’Urbanisme)
Joan Monteis (Regidor d’Ensenyament)

1 comentari:

  1. Molt bé, la tindrem pel curs 210-2011, però i pel curs 2009-2010, com sardines a la llauna una altra vegada.
    L'escola bressol nova requereix una gran inversió, pel que em sembla ja tocava invertir pels més petits del poble, des que es va fer l'escola bressol acutal, amb el suport i treball desinteressat de molts pares, pocs calers havia invertit l'ajuntament a l'escola bressol.
    La veritat és que crec que l'ajuntament veu que si acaba l'escola pel curs 2010-2011 podrà presumir per les pròximes eleccions del que ha fet, però i el que no ha fet pels nens aquest últims anys, també ho diran?

    ResponElimina