dissabte, 4 de juliol del 2009

Un barracó, la millor solució?

Juntament amb l'AMPA, l'equip educatiu i l'ajuntament hem tornat a parlar de l'espai a l'escola pel curs vinent. La postura de l'ajuntament és la següent: Continua dient que no es poden superar les 44 places (màxim que es poden ocupar legalment), però que s'acceptarà tothom i que si fa falta es posarà barracó. Aquesta decisió sempre es prendrà després del període de pre-inscripció que es farà per l'octubre o novembre.

Una previsió del que pot costar el barracó és de 500 euros d'instal·lació i 700 euros mensuals. Si fos necessari posar-lo durant 6 mesos tindria un cost proper als 5.000 euros. Són molts diners, i l'equip de govern intentarà estalviar el que consideri innecessari d'aquesta despesa.
Durant la reunió hem parlat de la possibilitat de trobar alguna altra solució, però com podeu imaginar és molt difícil trobar una alternativa. Com creieu que podem contribuir els pares en ajudar a resoldre aquesta situació?


2 comentaris:

  1. Bones, crec que la situació ha arribat al l´'imits, els nens estan apinyocats, a mig curs ja hem patit canvis, d'aules i professorat, i ara pel que sembla si no es troba una solució el pròxim curs va pel mateix camí, ja ser que els calers són importants però, i els nostre fills, potser que ens comencem a plantejar alternatives no??, la veritat sort que els nens van ben atesos i ells són feliços amb poca cosa, però els estem privant d'espais i tot per la pela.
    Em sento indignada i frustrada davant aquesta situació.

    ResponElimina
  2. Un altre any el mateix!!!
    Què ha de passar perque l'ajuntament s'assabenti que són els nens els que pateixen, no són números ni caixes que puguis deixar de qualsevol manera, són persones amb unes necessitats en concret que s'han de cubrir. És una vergonya!!
    Què podem fer els pares?
    manifestar-nos? Deixar de portar els nens? Tornar rebuts?

    ResponElimina