dimecres, 9 de desembre del 2009

L'aventura de ser pares

"Visquem amb alegria el fet de ser mares i pares. Basem la nostra relació amb els fills en el respecte i l’acceptació mútua; assumim el nostre paper amb esperit positiu, sent coherents i espontanis, però oberts a la reflexió. Potser allò que ens sembla un problema no ho sigui tant, si aprenem a trobar solucions".

A l'anterior paràgraf heu pogut llegir un fragment del llibre "L'aventura de ser pares". Segurament desde que vau rebre la notícia que estàveu esperant el vostre fill fins al dia d'avui heu llegit algun llibre relacionat amb el fet de ser pares. Potser l'heu comprat, potser us l'han deixat o l'heu agafat a la biblioteca, o fins i tot l'heu pogut trobar a l'escola bressol. És per això que desde l'Escola es volen anar incorporant més llibres a la seva biblioteca personal i els interessaria saber l'opinió dels pares: Us agradaria trobar-hi algun llibre concret? o que tractés sobre algun tema específic?

Quin tipus de llibres us agradaria poder trobar a l'escola? I si teniu algun títol concret no dubteu en fer-ho saber.

Bona lectura!

2 comentaris:

  1. Durant la xerrada sobre "Càstigs i premis" del dia 27 de gener la psicòloga va recomenar el llibre "Con el cariño no basta". Algun pare també va recomenar "Cómo hablar para que sus hijos escuchen y cómo escuchar para que sus hijos hablen".

    Podeu trobar informació d'aquests i d'altres llibres a la web http://www.crianzanatural.com/prod/prod113.html

    ResponElimina
  2. He trobat aquest blog. M'ha fet il.lusió adjuntar-vos el link dels meus llibres dirigits a pares per si us interessa tenir-los. El primer que vaig escriure "Ensenyar a viure" té ja 3 edicions i el trobareu a un preu mòdic de butxaca. Tot el que escric està fonamentat en l'experiència d'anys dedicada a l'orientació familiar. Desitjo que us siguin útils i us agradin:
    http://www.grup62.cat/ca/autor/victoria-cardona_4983.html

    ResponElimina