dimarts, 29 de desembre del 2009

Passió per la fotografia?

No ha estat a l'atzar que se l'ha anomenat "revolució" digital a la nova era que estem visquent, amb la casa plena d'aparells i sense prous endolls per carregar les bateries dels múltiples aparells. Per cert, he sentit que estan treballant per treure un carregador universal. Seria una gran notícia pel medi ambient i per la nostra organització personal poder disposar d'un sol carregador; em sembla però que de moment només ho faran pels mòbils, que ja seria una gran cosa.

Fins fa pocs anys (bé, ara ja en comença a fer uns quants) molta gent tenia càmara de fer fotos, tot i que era estrany veure més d'una persona fent fotos en un acte, com podria ser la festa de l'escola. Actualment el que és estrany és veure menys de dues persones fent-ne. Els avantatges de les càmares digitals ens han portat a aquest paradigma. Creieu però que la foto és una mostra que la passió per la fotografia ha augmentat, o és simplement una eina que ens permet plasmar la passió pels fills? Ja fa temps que us volia mostrar aquesta foto de la festa del curs passat, disculpeu si no ho he fet fins ara.

Si teniu alguna idea per fer alguna activitat amb fotos (que als nens els hi encanta mirar fotos) no deixeu passar la oportunitat de fer-la pública.

1 comentari:

  1. Molt autèntica la foto, la veritat és que les càmares de fotos ens acompanys arreu on anem, ja sigui per fer fotos als nostres fills o dels llocs on anem i potser no tornarem o simplement per recordar amb nostàlgia allò viscut quan tornem a repassar els àlbums de fotografies digitals.
    El curs passat, l'Eva va proposar fer àlbums de fotos de la família, amics, vivències, indrets on havíem estat pares i fills per tal que els nens ho expliquessin als altres, compartissin moments, etc., el cas és que aquest curs ho hem tornat a fer, pel que sembla els nens les miren amb atenció.
    El curs passat, les mestres ja van fer una exposició de fotografies al pati de l'escola, no estaria malament porposar algun tema com el carnaval, la cara dels nens de l'escola bressol davant dels reis, excursions de primavera o hivern etc.
    Les fotos ens agraden molt per tant participarem en tot allò que proposeu.

    ResponElimina