dimecres, 9 de desembre del 2009

Xerrar per xerrar?

És clar que no! almenys aquesta no és la intenció. Desde els representants de l'Ampa s'estan estudiant quines xerrades poden portar a terme durant aquest curs. Els hi agradaria poder organitzar unes xerrades que fóssin del màxim interès; entre les que s'estan estudiant hi podem trobar un parell amb els títols "Premis i càstigs" i "Relació entre germans".

Particularment m'interessa bastant la de "Premis i càstigs", cada dia que passa els nostres fills són més llestos i hem de pensar continuament com ho podem fer per fer-los entendre el que està bé i el que està malament. Crec que aquesta xerrada podria ser una ajuda. Per la que fa referència a la relació entre germans no m'interessa especialment en aquests moments, tot i que segurament hi assistiria ja que la trobo d'interès general.

Podeu presentar les vostres propostes i els vostres comentaris ajudant així als representants de l'Ampa en la seva elecció.

2 comentaris:

  1. Crec que com a mare amb 2 fills, els 2 temes proposats em resulten molt interessants...moltes vegades no sabem com afrontar les "rebecaries" i les situacions conflictives que poden apareixer el dia a dia, a casa, dins la nostre vida cuotidiana i això d'una xarrada entre pares en la mateixa situaciò ens podria ajudar a tots. Crec que també seria molt interessant, com en cursos anteriors, parlar d'algun teme relacionat amb la "salut" dels nostres fills...o inclús, tema en el que em sento especialment relacionada, pensar en quins serien els millors destins per a les famílias per anar de vacances, que pot motivar més o menys a uns nens d'entre 0 i 3 anys a l'hora de viatjar...ja que no perquè als pares ens faci molta il.lusiò de portarlos a un lloc concret pugui ser això el més adecuat per a ells, ja que moltes vegades ni s'ho passaran bé, ni serà una bona manera que tinguin un bon record del destí visitat, ja que un cop a casa ni s'en recordaràn...valorar una miqueta què es pot fer amb nens tant petits!!! ès una opiciò.....gràcies

    ResponElimina
  2. Totes dues xerades em semblen interessant, la veritat és que he assistit a totes les xerrades (menys una per malaltia) que s'han fet a l'escola, totes les he trobat d'utilitat, el saber no ocupa lloc, tot i que de vegades un títol no ens pot interessar massa, quan hi ets pel mig sempre en pots treure alguna cosa bona, idees, satisfacció de pensar que ho estàs fent bé, recursos, etc.
    ELs nostres fills han nascut amb un ordinador i un mòbil sota els braços, és bo que ja utilitzin els ordinadors, quins programes o joc són els adequats per nens de 0 a 3 anys. Aquest tema també podria estar bé. Fins aviat.

    ResponElimina