diumenge, 24 de gener del 2010

La quotidianitat dels infants

El passat dissabte es va inaugurar l'exposició "La quotidianitat dels infants" a la sala d'entitats del poble. Durant l'inauguració vam poder assistir a una xerrada a càrrec d'Eva Jansà, educadora de l'Escola Municipal de Barcelona en la qual vam poder escoltar i debatre sobre l'educació dels nens en diferents aspectes.

A l'exposició hi podreu trobar un munt de fotografies dels nens que han anat passant per l'Escola Bressol Pescallunes en diferents situacions. Es pot visitar fins el proper 27 de gener de 2/4 de 6 de la tarda fins a les 7.

Us la recomano. A continuació podeu veure una mostra d'algunes fotos del moment de la xerrada de dissabte i d'alguns detalls de l'exposició:






1 comentari:

  1. La veritat és que m'ha encantat tot d'aquesta exposició, tant les fotos dels nostres fills i filles, com els panells informatius on explica cada activitat. La xerrada, va ser planera donat-nos una visió del funcionament de l'escola i l'activitat del dia dia.
    El dissabte hi havia molta gent d'altres escoles, tothom s'interessava pels nens i pel centre, vaig sentir-me molt satisfeta del treball de les educadores de la nostra escola.
    Hem passat tota la família a veure-la, avis, tiets, cosins, etc.
    Felicitats a les organitzadores.

    ResponElimina