divendres, 5 de març del 2010

Nova escola, nous projectes

Entre els membres del Consell de Participació estem començant a parlar sobre algunes qüestions del funcionament de la nova escola com pot ser el sistema de matrícula o altres accions que es podríen dur a terme. Desde l'equip educatiu proposen crear comissions entre els pares. Aquestes comissions serien segons necessitats detectades o habilitats dels pares que podríen ajudar a millorar qualsevol aspecte de l'escola, ja sigui decoratiu com funcional.

Exemples de comissions que es podríen crear són la comissió de fusteria, la de jardineria o la de modistes. Per posar un exemple més clar: Imaginem la situació que actualment a l'escola els hi fa falta una taula en un lloc concret i s'ha creat la comissió de fusteria donat que hi ha un parell de pares aficionats i/o professionals. Aquests pares seran els responsables de dissenyar i fer la taula.

Personalment trobo que és molt bona idea. D'aquesta manera incentivem als pares a participar en l'escola, els pares ens podrem sentir satisfets per la nostra aportació a l'escola i addicionalment motivem l'estalvi de despesa amb la possibilitat d'invertir amb més coses. Noves hi veig avantatges, així que el meu vot és totalment a favor.

1 comentari:

  1. Trobo molt bona idea lo de les comissions, llàstima que aquest és l'úlitm curs de la Carla i no em donarà temps a particiapar de cap, potser pel segúent si és que n'hiha.
    Animo a tots aquells pares a apuntar-se a alguna.

    ResponElimina