dimecres, 28 d’abril del 2010

Aprofiteu el temps

He estat dubtant sobre el títol d'aquesta entrada. He pensat en dir-li "Homenatge a la dona" o "el temps passa volant", al final m'he decidit per remarcar que cal passar-ho bé en els moments bons i aprofitar cada instant que es pugui. Doncs el que us dic, disfruteu durant 1 minut i mig veient aquest anunci meravellós

6 comentaris:

  1. Bones, he estat mirant el vídeo, és fantàstic. El temps passa volant, per tant s'ha d'aprofitar tant com es pugui o més, si cal, de vegades no ens adonem que deixem passar moments fantàstics que mai més tornarem a tenir.
    Gràcies pel vídeo.

    ResponElimina
  2. Fantàstic el vídeo i la feina d'aquest blog
    una abraçada
    AnnaDipu

    ResponElimina
  3. Gràcies Anna pel teu comentari. Ja saps que una part d'aquest blog és gràcies a la teva col·laboració. Qualsevol comentari que vulguis fer seràs benvinguda i si tens noves idees, no dubtis en fer-me-les arribar. Gràcies.

    ResponElimina
  4. Molt i molt bé el vídeo. I si realment el temps passa volant.
    Gràcies per el vídeo i per tota la feina que has fet durant aquest temps.
    Aprofito també per donar les gràcies a tots els membres de l'AMPA, per el temps dedicats a l'escola i en definitiva el temps dedicats als nostres fills.

    ResponElimina
  5. Es un video molt recomenable de veure, però us vull fer veure que també hi ha un home que es va fent gran al costat d'aquesta gran dona. Amb aquest comentari no vull desmerèixer res respecte a les dones, que tenen una feinada molt gran i a sobre ens aguanten.
    Felicitats Jordi per aquest espai tan treballat i tan entretingut, i tots sabem que ens falta temps per tot.

    ResponElimina
  6. Jo també he pensat com en Jordi, hi ha un home al costat d'aquesta dona i de moltes, que fan la mateixa feina o més.
    Un anunci real.M'ha agradat molt.

    ResponElimina