diumenge, 6 de juny del 2010

Reflexió horària

Any rera any no podem evitar parlar de l'horari de l'escola. De ben segur que tots ens hem trobat en algun moment que almenys hem pensat que ens aniria millor un altre horari, això ens mostra l'evidència de la dificultat en trobar la millor solució, una solució bona per a tothom.

Amb l'intenció de millorar aquesta circumstància, desde el Consell de Participació posem sobre la taula una proposta per debatre i obrim la porta a qualsevol de nova. Es proposa que l'horari d'Escola Bressol sigui de 9:00 a 17:00, on hi hauria tot l'equip educatiu, i de 7:30 a 9:00 i de 17:00 a 19:00 només seria vigilància i horari per portar i recollir els nens.

3 comentaris:

  1. I una pregunta, qui vigilaria als nens? Un nen de 3 anys encara, però em de tenir en compte que a l'escola bressol i van nens de 4 mesos. Jo crec que, si és possible combinar-s'ho les mestres com s'ho estan combinant perfecte, el que s'hauria de procurar, és allargar una miqueta l'hora de recollida de la tarda (fins a les 17:30 almenys) igual que el passat curs 2008-2009.

    ResponElimina
  2. I estic d'acord per els pares que tenim problemes d'horaris. Quan mes facilitats per compaginar feina i família millor. Però quan els nens vagin a P3 com ho farem? No tindrem pas tantes flexibilitat d'horaris. Ens queixem sempre dels horaris de l'escola bressol, però a l'escola gran els horaris son els que son.

    ResponElimina
  3. Com a pare i com a president de l'AMPA, crec que el que s'ha de mirar de conseguir es un consens entre totes les parts per tal d'aconseguir que els horaris de l'Escola Bressol es puguin adaptar com millor possible als pares.
    En referència a l'anònim que ha dit que faran quan els nens vagina a P3, dir-li que parli amb l'AMPA de l'Escola a veure quines solucions li aporten, crec que pel curs vinent hi haurà hora d'acollida.
    Recordar a tothom, que si es possible, tinguin un pla B pels nens.

    ResponElimina