dissabte, 9 d’octubre del 2010

(re)Distribució horària

No és nou el debat de l'horari de recollida de la nostra escola bressol. Any rera any tractem el tema sense poder trobar una solució que satisfaci a tothom. En la darrera assamblea uns quants pares van manifestar la seva necessitat de poder recollir el nen més tard de les 17:00 i abans de les 18:00. Entre tots els assistents es va acordar que no hi hauria problema en que es donés aquest privilegi a unes quantes persones que ho necessitéssin. És per això que es va passar una enquesta als pares demanant les seves possibilitats de recollida.

En la reunió periòdica que fem alguns dels membres del Consell de Participació hem tornat a debatre el tema i hem acordat que l'horari de recollida a la tarda és de les 16:45 fins a les 17:00 exceptuant els casos de necessitat que podran anar a recollir els seus nens de 17:30 a 18:00. Hem intentat trobar la solució que més podés adir-se a les necessitats dels pares i de l'organització de l'escola.

Recordar-vos que tothom té els mateixos drets i en casos puntuals podeu contactar amb l'equip educatiu per resoldre la vostra situació personal. Us demanaria també que feu ús d'aquesta flexibilitat les persones que realment ho necessiteu. Si som respectuosos amb els que ho necessiten, ho seran amb nosaltres el dia que ho necessitem.

2 comentaris:

  1. Primerament vull agraïr a les famílies que ens retornessin les enquestes, ja que amb els arguments que en vam extreure d'aquestes, es va copsar la realitat de les famílies. Unint tot això i amb la voluntat de tot l'equip directiu crec que hem aconseguit una solució a les famílies que realtment requereixen d'aquest servei, ajudant alhora poder conciliar una mica la vida laboral amb la familiar.
    Tanmateix, recordar-vos que aquest servei tal com es va dir en el passat Consell de Participació es per les famílies que realment ho necessiten, un abús pot comportar el replantejament de l'horari de sortida.

    ResponElimina
  2. Primer de tot felicitar-vos per la tasca aconseguida, com ja vaig expressar en la reuniò que vem tenir tots els pares crec que és necessari que tothom pugui recollir el seu fill quan ho necessita o pot i si tots en fem un bon us aquestes families que ho necessiten se'n beneficiaran , un altre dia podem ser nosaltres els que ho necessitem. Així que bona feina!!

    ResponElimina