dilluns, 23 de febrer del 2009

Benvinguts al Bloc!

Aprofitant la cel·lebració del Consell de Participació del dia 23 de febrer de 2009 aprofito per obrir aquest espai de participació on hi podreu trobar els temes que més us interessen sobre l'Escola Bressol que assisteix el vostre fill/a.

Periòdicament aniré obrint els temes i us permetrà estar al corrent del que va succeïnt a l'Escola i també hi podreu afegir comentaris. Els comentaris són totalment anònims. Us animo a dir-hi la vostra en tots els temes que es vagin obrint.

També veureu a la part dreta d'aquest bloc un espai amb enllaços que us poden ser d'interès, i un espai d'enquesta, no dubteu en votar l'opció que hi estigueu més d'acord.

Espero que ens trobem sovint en aquest lloc i que la participació vagi en augment, així podrem aconseguir l'escola que volem entre tots.


5 comentaris:

  1. M'alegra que tinguem l'opció de participar i opinar sobre la gestió de la nostra escola. No dubtis que em connectaré sovint a aquesta pàgina per veure les novetats.

    Ànims en la teva tasca!

    ResponElimina
  2. Estem contents de poder particiapar i opinar sobre l'ecola bressol dels nostres fills. L'adreça no és fàcil la guardarem en algun lloc per poder-hi accedir sense dificultat, des de la pàgina web de l'escola estaria bé que hi hagués un enllaç.
    Fins avait

    ResponElimina
  3. Gràcies per donar-nos l'oportunitat de dir la nostra sobre els temes que afecten a l'Escola Bressol. Sempre he pensat que la nostra escola és bona en quant a la formació dels nens i penso que les responsables estan ben preparades i hi tenen molt d'interés. Tot i això sovint hi ha alguna actitud que dona la impressió que no es tenen massa en compte els horaris de les families, com per exemple els dies de vancances en que l'escola està tancada. Imagino que són decisions meditades però de vegades no per tots les més encertades. A veure si entre tots es poden anar polint els petits detalls.

    ResponElimina
  4. doncs ja ens podem preparar per quan vagin a l'escola gran,allà si que no ens tindran en compte i menys per les vacances!!!!!!!! i encare no ens queixem que si fossi de la generalitat l'horari seria de 9 a 17 hores.De totes formes és la família l'ha que s'ha d'adaptat al seu fill no?? pobrets si a vegades tenim vacances i els porten a l'escola perquè tenim que fer coses...jo la primera que ho faig eh??

    ResponElimina
  5. No tots els pares actuem de la mateixa manera, i no tots podem escollir les vacances en funció del nostre fill, ja ens agradaria ja!
    En quan a l'escola, no és de la generalitat i per això hi ha els nens que hi ha, potser si fos de la generalitat alguns pares no li portaríem i buscaríem alternatives per poder adaptar la feina a l'horari de l'escola, perquè si que intentem adaptar-nos al nostre fill, però en la societat d'avui en dia costa i per això moltes vegades és el nostre fill que s'adapta al nostre horari.

    ResponElimina