dimarts, 24 de febrer del 2009

Canvi organitzatiu a l'escola

Ja s'ha posat en funcionament la nova organització de les classes. De moment sembla que l'adaptació a la nova situació és prou bona. Com creieu que ha afectat al vostre fill?

En el procés d'aquests canvis també és remarcable comentar dos temes: La reducció de la recollida als migdies, que ha passat a ser a les 11:45. Això ha estat degut a la necessitat de poder adaptar els horaris de dinar, i que així a les 12:00 els nens ja poden començar a dinar i l'equip educatiu els hi pot dedicar tot el temps que necessiten.

El segon canvi a comentar és la contractació d'una altra persona. Actualment ja ha anat uns dies a l'escola per veure com funciona tot plegat, i a partir de la setmana vinent s'incorporarà, inicialment per un període de 6 mesos.

7 comentaris:

  1. La veritat és que ens va venir de nou la manera com van informar del canvi, el meu dubte és saber si algun pare que no té ningú i plegui a les 12, tindrà facilitats per anar-lo a buscar més tard.
    Ser que ho fan per organitzar-se, però hem de tenit present que són una persona més per tant mans no els hi falten.

    ResponElimina
  2. Penso que la informació no es va donar com calia, per què les mestres quan es va fer la reunió de l'Ampa ja sabien del canvi d'horari de la recollida del migdia??!! i una altra cosa, quan nens es queden de més a l'escola a dinar per haver de fer aquest canvi?Crec que es fan els canvis sols tenint en compte l'organització de les mestres i no pensant en l'organització dels pares.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord en què la manera d'informar d'aquest canvi d'horari no va ser la més encertada, però crec que tampoc hi ha tants problemes per avançar l'hora de la recollida un quart, a més sé que si algú té algun problema per anar a recollir-los en aquest horari si es comenta amb les mestres, no hi ha problema en anar-hi més tard.

    ResponElimina
  4. Aquest canvi de l'horari de recollida és sols per aquest curs o per sempre?

    ResponElimina
  5. No hem sembla bé, suposo que be donat per els canvis en els aules.

    ResponElimina
  6. Ei Jaume la teva nena no surt a les 11.45 oi,t'ho dic perquè quan vaig a buscar el meu la veig. Enxufat!!!!!!!!!!!!!,és broma,imagino que tu deus ser aquest casos especials que algú comentava abans,mira i tu queixant-te!!!!!

    ResponElimina
  7. A mi tampoc en sembla bé. El canvi d'horari reconec que personalment no m'afecta massa, però més que res és pel canvi d'aula. Abans els nens tenien el seu espai: Prou lloc per menjar, per dormir, per jugar. Ara ho han de fer tot dins un espai molt reduït. Si el nostres fills, algun dia passen una mala nit, o senten el temps o per lo que sigui, durant el matí es moren de son... què han de fer? parar-los el llit al mig de la classe mentre els altres juguen? O si a la tarda els agafa la "nyonya" i esposen tontos de son... ? No hem d'oblidar que són molt petits. Que poden tenir moments de debilitat i que amb la són no s'hi juga!

    ResponElimina