dimarts, 24 de febrer del 2009

Consell de Participació - 23 de febrer

En el transcurs d'aquest Consell de Participació vam estar debatent sobre diferents qüestions organitzatives i funcionals de l'Escola Bressol i del Consell de Participació.

És important dir la voluntat que es va expressar d'oferir la màxima informació als pares i sobretot la possibilitat de poder expressar la vostra opinió i que aquesta quedi recollida i es valori considerablement.

Com a primera mesura d'oferir-vos al màxim d'informació es va decidir penjar les actes dels Consells de Participació a la web de l'Escola. Tan aviat com estigui disponible us informarem.

No dubteu en dir-hi la vostra, ja sigui amb les enquestes amb paper que us facilitin a l'Escola, com per correu electrònic, com a través d'aquest Bloc. No oblideu tampoc que les coses també les podem parlar personalment en qualsevol moment, i l'equip educatiu es va mostrar especialment disposat a rebre les vostres opinions i observacions (sobretot del que creieu que no funciona correctament per tal de poder-ho millorar).

7 comentaris:

  1. Gràcies per informar-nos de tot el que passa a l'escola, mai fins ara, els pares havíem tngut noticies de les reunions de l'escola de manera tan ràpida i clara.

    ResponElimina
  2. GRANS APLAUDIMENTS per aquesta iniciativa. Crec que és molt important que els pares puguem conéixer del que es parla a l'escola i d'una manera ràpida ens poguem expresar lliurament i sense por de dir o fer alguna cosa que a algú li pugui sembla malament.

    ResponElimina
  3. Jo si que he tingut sempre informació de l'escola,però es clar ,he anat a les reunions que AMPA o equip educatiu han fet.Dir que és una vergonya que ens queixem de la falta d'informació si no anem a les reunions o trobades.Que jo sàpiga la web de la nostra escola té una bústia per suggeriments,alguna vegada l'ha hem utilitzat??.Reflexionem si us plau no siguem tant lleugers a l'hora de parlar sobre un tema tan important i que afecta als nostres fills.

    ResponElimina
  4. Hi tant que es poden fer suggeriments a la web de l'escola, i directament a les mestres, no? (sempre he pensat que es podia fer així) però crec que és molt interesant poder-ho fer també des del blog ja que en aquí hi pot participar més gent no sols la persona que fa el suggeriment i l'equip educatiu, sinó tothom. Aquesta opció fa que tot pugui ser més trasparent i es puguin tractar els temes que efectes els nostres fills entra tots i NO de forma lleugera.

    ResponElimina
  5. Pel que llegieixo ningú ha dit que els pares estiguessin desinformats, sinó que la informació no l'havíem rebut mai de forma tan ràpida, si que hi ha una bústia de sugeriments, a casa noslatres l'hem utilitzat, dir també que si visites la web de l'escola no sempre està actualitzada, el consell de participació és del setembre del 2008, fins fa poc l'AMPA no tenia el seu apartat acabat.
    Nosaltres hem anat a totes les reunions, de mestres i AMPA i puc dir que si que heme estat informats, però per primera vegada quasi al moment hem tingut informació dels acords del consell.
    Per cert, ja que hi ha algú que diu que per la web de l'escola es saben les coses on posa com es diu la persona contractada, és per les mestres que ens ho han dit o bé des del blog que ho hem sabut, i no des de la web o reunions d'AMPA.
    Ningú diu que la gent no estigués informada sinó que ara abans de que un ho escolti, l'altre ja canvii el que ha sentit i es passi informació incorrecte, tenim un blog que ens informa.

    ResponElimina
  6. Bon dia, crec que el bolg no només ha de ser un espai de crítica, sinó també de reflexió i expressió de coses bones, tant del centre, com del personal que hi treballa. Deixar anar una crítica és fàcil, el que és díficil és dir el positu, tots pensem que lo bo ja ha de ser així i per tant no cal dir-ho, doncs anem desencaminats, les coses positives s'han de dir, igual que les dolentes s'han de poder expressar sense ofendre. Quantes persones han dit a la mestra del seu fill que les activitats li agradaven, o que li agradaria fer trobades, o que la web els nens surten fantàsitcs,o que ha trobat fatal alguna cosa, poca gent, algú ha escrit un correu de felicitació?
    Els canvis ens costen i no sempre ens agraden, mirem de trobar coses positives.

    ResponElimina
  7. La idea del blog hem sembla molt positiva. Qualsevol canal de comunicació afegit al ja existents és una bona noticia. Tant per asabentar-nos de els canvis ens agradin o no com de l'opinió que puguin expresar altres pares, que er motius de horaris ens veiem poc.

    ResponElimina