dimarts, 24 de febrer del 2009

Fons educacional

Com ja dereu saber, amb la quota de matrícula de l'escola hi ha una part destinada per a fons educacional. Aquest fons es pot invertir en diferents àmbits: material per l'escola, xerrades professionals, arts escèniques (contes, pallassos, etc).

És d'interès de l'equip educatiu i de l'AMPA, rebre opinions i idees de com es podrien invertir aquests diners de cara als propers anys. També crec que és d'interès de tots nosaltres que es destinin aquests diners al que considerem més convenient pels nostres fills.

Que creieu que es podria fer l'any vinent? Animeu-vos a afegir qualsevol idea que se us acudeixi clicant els comentaris d'aquesta entrada.

5 comentaris:

  1. Continuar fent xerrades pels pares, les que s'han fet les he trobat molt interessant, és veritat que hi ha pares que no venen mai, però els que hi assitim és perquè ens agraden els temes o bé perquè volem aprendre un xic d'alguna cosa.
    Ja ser que és molt complicat fer sortides, però que els bombers o els mossos o tot sels visitesin estaria bé.
    Continuar fent contes etc.

    ResponElimina
  2. Veig molt bé que els diners dels fons es destinint a xerrades com les que s'han anat fent fins ara, crec que són molt interessants. I també trobo importantissim que els expliquin contes als nens. Pel que tinc entès els que expliquen els contes són molt cars i el pressupost arriba pel que arriba. He pensat que potser es podrien mirar si hi ha algun ofici que es poguès ensenyar als nens, per exemple el de jardiner, pintor, etc...

    ResponElimina
  3. Referent a la proposta de que els nens sàpiguen coses dels oficis, vaig observar un dia que estan tots molt il.lusionats en portar cartes a l'escola quan veuen a la persona de correus, i he pensat que potser fent caixes de diferents colors i que els nens hi portessin les cartes, podrien disfrutar imitant el carter.

    ResponElimina
  4. Crec que les xerrades de professionals de diferent àmbits es molt positiu per a la nostra formació com ha pares.

    ResponElimina
  5. Personalment crec que les xerrades que s'han dut a terme a l'escola són molt interessants i per tant es poden continuar fent, però també crec que podria estar molt bé el tema dels oficis pels nens. I també els va agradar molt el fet que vinguessin els bombers un dia a l'escola, potser es podria tornar a dur a terme.

    ResponElimina