dilluns, 16 de març del 2009

Com serà la nova Escola?


Tots estem impacients per veure quan comencen les obres de la nova Escola. De moment es va seguint el procediment administratiu que li correspon. Aquesta setmana s'ha tret a concurs les obres i les empreses interessades tenen fins el 6 d'abril per presentar les seves ofertes.

A la foto podeu veure una imatge del projecte on ens podem fer una lleugera idea de com quedarà l'Escola.

A la pàgina web del municipi de Sant Feliu de Pallerols (www.ddgi.cat/sfp) hi podreu trobar l'anunci del concurs on també s'hi poden consultar tots els plànols de l'obra. Ho podeu trobar exactament a l'enllaç http://webspobles.ddgi.cat/sites/sant_feliu_de_pallerols/Pages_LeftMenu/perfil.aspx

Ànims que ja falta menys!

4 comentaris:

  1. Crec que aquest enllaç està molt bé, així podem consultar el que vulguem, sols faltaria que poguéssim saber els tramits i temps previst.

    ResponElimina
  2. En principi l'escola està molt bé, només potser es troba a faltar un espai per fer reunions l'AMPA

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb tu Jordi, potser seria interessant que hi hagués un petit espai perquè l'AMPA hi pogués treballar i guardar la documentació i no haver de molestar a l'equip educatiu. He pensat que potser seria una idea que la sala aquesta d’instal•lacions que hi ha al costat del despatx es pogués utilitzar per l'AMPA i ubicar aquest espai en un altre lloc, per exemple al local de baix de l'escola, d'aquest manera quan els professionals haguessin d'anar a revisar alguna cosa no caldrien ni que entressin al pati de l'escola.

    ResponElimina
  4. Veig que la gent ja posa el seu nom, que valents.
    Crec que si que estaria bé que l'AMPA actual i del futur tingui un espai propi per reunir-se i deixar el material a l'escola.
    Vinga ànims que cada vegada tenim l'escola bressol nova més aprop.

    ResponElimina