dimarts, 7 d’abril del 2009

Setmana dels contes

Durant aquesta setmana es cel·lebra la Setmana dels contes de la nostra escola. Els contes estimulen la imaginació i la motivació dels nens. Es queden quiets, escoltant i amb tensió i cert nerviosisme només d'escoltar "Hi havia una vegada...". Entren en un món ple de màgia i d'il·lusions.

Imagino que és per això i molt més que s'organitza aquesta setmana, on ens permet als pares explicar aquestes històries no només als nostres fills a casa nostra, sino a tots els companys que es troben cada dia a l'escola.

Com t'agradaria participar-hi? Com t'has assebentat d'aquesta activitat? Com creus que es podria canviar l'organització per a sentir-te més implicat i motivat a formar-ne part? O per altra banda hi participes activament i t'està semblant una experiència de primera?


1 comentari:

  1. Bones, jo he anat a explicar un conte a l'escola, m'ha agradat moltíssim poder participar en una activitat d'aquest tiupus. Els nens i nenes han estat molt atents, seguint en tot moment les explicacions, crec que tant els que hem explicat, com els nens que ens han escoltat hem gaudit d'aquesta iniciativa. La Carla ens ha explicat a la seva manera els contes i les persones que han passat per l'escola. Pel que fa a com ens n'hem assebentat doncs per l'àlbum que ens van passar fa dies amb les activitats i fotos de l'escola, també per els cartells penjats a les aules i preguntant en què consistia la setmana dels contes.
    Agraeixo a les mestres per haver-nos donat la oportunitat de participar en el dia a dia de l'escola, i agraeixo i felicito a tots els pares i familiars per haver trobat una estona del seu temps per passar-lo amb els nostres fills i filles.

    ResponElimina