divendres, 5 de febrer del 2010

Quin comiat es mereix l'escola?

Les obres a l'escola nova van avançant, i més tard o més d'hora es farà la corresponent inauguració per donar pas a la seva posada en funcionament. Això si, en detriment del'actual escola. Tots tenim ganes de poder fer aquest pas, però segurament apareixeran alguns sentiments contradictoris: Són ja molts anys de servei de l'actual escola i tot i que ens ha quedat petita farem el trasllat amb una mica de recança.

Es per això que fa alguns dies que hi vaig donant voltes i pensava que seria bo fer-li un comiat tal com es mereix. No sé quina podria ser la fòrmula, se m'ha acut per exemple que es podria fer un acte de tancament a la mateixa escola, a continuació fer una cercavila fins a l'escola nova amb un objecte símbolic i acabar amb la inauguració i la posterior festa.

Feu les vostres propostes, ara sou a temps de deixar la vostra petja a l'escola on han passat tantes hores els vostres fills.

4 comentaris:

  1. Van sortint algunes propostes per incloure a la festa de comiat de l'escola: Fer un mural amb les petjades de tots els pares que han format part de l'AMPA al llarg de l'història de l'escola, fer també un mural amb les mans dels nens de l'escola amb l'intenció que d'aquí a uns anys els nens puguin identificar les seves mans i sàpiguen que van formar part del canvi d'escola.

    ResponElimina
  2. Desde l'equip educatiu proposen de traslladar alguna fulla de la magnòlia del pati, els hi sembla que és molt simbòlic i li tenen un "carinyo" especial, seria com traslladar l'escència o l'esperit de l'escola cap a la nova.

    ResponElimina
  3. Bones, ja fa dies que tots donem voltes de com s'ha d'acomiadar l'escola actual i com inaugurà l'escola nova.
    Una proposta ja esmentada a mestres i AMPA seria la de fer un recull de fotos per tal que es veies tota la història (en forma d'exposició) des que amb l'ajuda dels pares es va construir fins que l'haurem de dexar pels nens de P3 i P4. Crec que a l'Hostalenc ja sortirà un escrit demanant a tots el poble la col·laboració per fer aquest recull.
    Ara em ve al cap que es podria demanar la composició d'una cançó senzilla i curta per acomiadar l'escola i inagurar l'altra.
    Mil coses es poden fer, només cal ganes, temps i calers ???
    Fins aviat.

    ResponElimina
  4. Passejant per Internet sempre trobes alguna sorpresa...
    Em presento, soc la Carme Cols mestra dels mes petits i formadora de mestres. He tingut la sort de poder estar molt al costat de tot l’equip des del curs 2005 fins ara.

    Com a mestra formadora, he pogut gaudir de les reflexions, canvis del planteig educatiu. Un esforç de tot l'equip, que s’ha pogut veure en la transformació dels espais i en mimar i cuidar mil detalls. L’equip professional ha crescut i la seva professionalitat va fent camí.

    Fa pocs dies que vaig poder estar gaudint la transformació del jardí i poder donar un cop d’ull a l’escola nova.
    Si, si, que costa pensar que s’ha de deixar un espai tant bonic !
    El goig de saber que hi continuaran molts infants que ara hi estan, segur que infants i pares seran uns grans defensors de la continuïtat de l’encant d’aquest espai. El jardí no morirà!
    Des d’aquí voldria felicitar a tota la comunitat educativa que durant tants anys heu fet possible espais i temps per l’educació dels més petits.
    Una salutació Carme Cols

    ResponElimina