divendres, 5 de març del 2010

3/4 de discòrdia?

Darrerament més d'una persona ha manifestat a l'ajuntament el seu desacord amb l'horari de recollida a la tarda, a 3/4 de 5. Aquest horari es va acordar a principi de curs motivat per l'equip educatiu, que no està tancat a rebre suggeriments al respecte. La seva postura és que si es reben comentaris informant del seu desacord els tindran en compte durant la planificació del proper curs.

Desde aquí voldria fer una crida a tots els pares que no estigueu d'acord, no us agradi, creieu que es pot millorar, etc. Ja sigui en l'horari com en qualsevol altra situació de l'escola, no dubteu en parlar-ne amb qualsevol membre de l'equip educatiu, en particular la Mercè com a directora o també amb qualsevol membre de l'Ampa o amb mi mateix. El cas és que com més suggeriments de millora es rebin més possibilitats tenim de millorar el servei i funcionament de l'escola segons el punt de vista dels pares.

4 comentaris:

  1. Aquest títol de 3/4 de discordia, em sembla molt acertat!!!
    En el meu cas, per poca estona, no puc anar a buscar la Paula a l'escola. I la veritat es que m'agradaria molt poder-la anar a recollir cada dia.
    Per tant, per nosaltres personalment, ens aniria molt bé que l'horari de recollida fos de les 5 a 1/4 de 6h. Són només 15 minuts, pero que representa per mi un canvi important.

    ResponElimina
  2. JO aquest any m'ho he pogut anar combinant, peró per l'any vinent, que hauré d'anar a bucar a la Jana a l'escola gran i a la Txell a l'escola Bressol nova, no se com m'ho faré per poder arribar. A mi també m'aniria millor el marge d'1/4 de 6.
    Imma

    ResponElimina
  3. Penso que de cara a l'any que ve, s'hauria d'estudiar seriosament la possibilitat que l'hora d'anar a buscar els nens a la guarderia fos més amplia, almenys fins a les 17:30 h.
    Molts pares fem mans i mànigues per arribar a les 17:00 a l'escola dels grans, si a això hi sumem que abans de les 17:00 hem d'anar a buscar als més menuts, la cosa es combarteix en una "missió impossible".
    L'escola dels grans, com totes les escoles públiques, té un horari molt estipulat i impossible de canviar, l'horari d'anar a buscar els nens és a les 17:00h. A Sant Feliu la guarderia no és pública, és municipal, per tant, hi ha més marge en el tema dels horaris, (molts nens comencen a les 08:00 i surten a les 18:00, per exemple), per tant, crec que s'haurien d'escoltar aquestes peticions.
    A part d'això voldria expressar la confiança que em dòna aquesta guarderia, i voldria felicitar a totes les mestres, que dia a dia, demostren la seva professionalitat.

    ResponElimina
  4. No tingueu cap dubte que aquests comentaris es tindran en compte. A la propera reunió els comentarem i com a representant dels pares exposaré la necessitat d'una flexibilitat a la recollida de les 17:00.

    ResponElimina